دیدار سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور با فرماندهی سپاه ناحیه محلات به مناسبت هفته بسیج

سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور به مناسبت هفته بسیج با  فرماندهی سپاه ناحیه محلات دیدار کرد.

سرهنگ مطلبی فرمانده بسیج سپاه ناحیه محلات ضمن تقدیر از فعالیتهای صورت گرفته در حوزه بسیج دانشجویی این مرکز افزود: تعامل و همکاری بین دانشگاه و بسیج از مسائل مهم و اساسی است که می بایست با دقت نظر دانشجویان را ترغیب به فعالیت در این حوزه نمود.

علی عباس رئیس محمدی سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور نیز در این دیدار ضمن تبریک هفته بسیج گفت: هفته مبارک بسیج فرصت مغتنمی است برای بازخوانی مجاهدت ها، ایثارها و مقاومت های بسیجیان بصیر و آگاه که با از خود گذشتگی خالصانه از این مرزوبوم  پاسداری نموده اند .

در پایان  سرهنگ مطلبی  از  حضور سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور و همچنین  از تعامل سازنده  این مجموعه در تمامی برنامه های جاری ناحیه مقاومت بسیج این شهرستان تشکر وقدردانی  نمود