هفته بسیج بهترین فرصت برای روشنگری نسل جدید است

سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور:

هفته بسیج بهترین فرصت برای روشنگری نسل جدید است

در اولین روز از هفته بسیج، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان محلات به اتفاق مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه با حضوردر مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور بر تعامل بیشتر بسیج و دانشگاه تاکید نمودند.

ملک محمدی مسئول بسیج دانشجویی در این دیدار با گرامیداشت هفته بسیج و تجلیل از شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی اظهار داشت: بسیج از نهادهای مؤثر و ولایت‌مداری است که روز به روز در حال شکوفایی است و به حول و قوه الهی امروز ثمرات این شجره طیبه در سطح جامعه و نیز در بین همه آحاد مردم فراگیر شده است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه در ادامه افزود : قوی‌ترین و کارآمدترین سنگر برای حفظ نظام، شرف، عظمت، اقتدار، استقلال، پیشرفت همه‌جانبه و توسعه پایدار، همان سنگر بصیرت و معنویت و استقامت و تقوا در زیر پرچم عزت‌بخش ولایت و رهبری است که نقشه راه مردم و بسیج مردمی باید بر اساس همین معیارها محاسبه شود.

رئیس محمدی سرپرست مرکز نیز در این دیدار گفت: بسیج متعلق به همه مردم است و امروز باید با برنامه ریزی مناسب، نوآوری و خلاقیت بیش از پیش، دانشجویان را جهت عضویت در این نهاد عمومی  و حضور در عرصه های مختلف علمی و آموزشی ترغیب کرد.

وی بر ضرورت تبیین ویژگی های و رویکردهای برای نوجوانان و جوانان تأکید کرد و ابراز داشت: امروز برای انتقال شاخص های بسیج به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی باید مخاطبین و جامعه هدف از جمله دانشگاه ها را شناخته و با توجه به ابزارها و روشهای جدید برنامه ریزی نماییم.