برگزاری چهارمین نشست چای با طعم کتاب در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور

چهارمین جلسه چای با طعم کتاب با حضور اساتید و دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور برگزار گردید.

این جلسه با حضور دانشجویان رشته حسابداری و سرکار خانم محمدی از مدرسان مرکز و معرفی کتاب های تخصصی این رشته برگزار شد.

دراین نشست کتاب آب انبار از نوشته های "هوشنگ مرادی کرمانی" جهت مطاله دانشجویان معرفی شد. این کتاب داستان مکتب خانه و استادی است که تمام تلاش خود را برای ساختن شاگردان مکتب بر اساس قواعد طبیعت به کار بسته است......

برگزاری سلسله نشست های ادبی با معرفی کتاب های مختلف در حوزه آموزشی- دینی- مهارتی و.... که به‌ منظور ایجاد فضای صمیمی برای گفت و گو و آشنایی دانشجویان علاقمند به کتاب و کتابخوانی در روزهای سه شنبه هر هفته با شعار فرصت نوشیدن چای با طعم کتاب از جمله فعالیت های دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور می باشد.