حضور سرپرست ، پرسنل و دانشجویان در سمینار علم،کارآفرینی و اشتغال

همزمان با روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه  سمینار علم، کارآفرینی و اشتغال در اراک برگزار شد.

نخستین سمینار علم، کارآفرینی و اشتغال با حضور جمعی از کار آفرینان برتر کشور در اراک برگزارشد.

محمد رضا آقاجانی سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ورگفت : نخستین سمینار علم، کارآفرینی و اشتغال روز سه شنبه ۱۹ آبان جاری در اراک برگزار شد.

وی افزود: این سیمنار با همکاری اتاق فکر استان، شبکه علمی و کار آفرینی سازمان های غیردولتی استان و کانونهای کار آفرینی کشوروجهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاههای استان مرکزی  برگزار شد.

وی گفت: حسن طائی، معاون توسعه کار آفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ مجید ایزدی، رئیس شورای مرکزی کانون کار آفرینی کشور، بهروز فروتن، بنیان گذار گروه صنایع غذایی بهروز و عباس برزگر کار آفرین برتر صنعت گردشگری روستایی در این سمینارسخنرانی نمودند..

محمدرضا آقاجانی تصریح کرد: در حاشیه این سمینار کارگاه های تخصصی کار آفرینان موفق، اصول بازرگانی و تجارت، زندگی کار آفرینانه از ایده تا عمل و شرکت های دانش بنیان برگزار شد..

وی گفت: به افرادی که در این کارگروه های تخصصی شرکت نمودند ،گواهینامه اهدا شد،شایان ذکر است این سمینار با استقبال بی نظیر دانشجویان دانشگاهها مواجه شد.واستقبال دانشجویان استان مرکزی از چنین برنامه هایی نشان می دهد که دانشجویان علاقمند به فعالیتهای کسب و کار می باشند. .

در این سمینار پرسنل و جمعی از دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانسگاهی نیم ور نیز حضور داشتند.

این برنامه روز سه شنبه 19/8/94 برگزار گردید