جلسه هم اندیشی اساتید مرکز نیم ور

در راستای پیشبرد اهداف مرکز نیم ور و همچنین ارتقای سطح علمی دانشجویان جلسه هم اندیشی اساتید مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور برگزار گردید.

در این جلسه که در روز پنجشنبه مورخ 21/8/94 با حضور سرپرست،پرسنل و اساتید مرکز نیم ور برگزار گردید،در ابتدا آیات کلام الله مجید ربانی قرائت گردید.

سپس سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور جناب آقای مهندس آقاجانی ضمن عرض سلام و خیرمقدم خدمت اساتید محترم و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری، گزیده ای از سخنان معظم له را در خصوص اهداف جهاد دانشگاهی بیان نمودند.

ایشان در ادامه تصریح نمودند جهاد دانشگاهی این نهاد انقلابی در صدد آن است که با کارآفرینی علم را به ثروت تبدیل کرده و از علم در بازار کار بهره ببرد.

ایشان در ادامه اهداف دانشگاه جامع را بیان و در خصوص راه اندازی کارگروه پژوهش و تحقیقات و همچنین کارگروه آموزش توضیحاتی را بیان نمودند.

در ادامه این نشست هریک از اساتید نظرات و دیدگاه های خود را در خصوص مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور و همچنین در خصوص انتخابات انجمن های علمی و تاثیرات چشم گیر انجمن های علمی در روند  و ارتقای علمی دانشجویان  بیان نمودند.

اساتید محترم حاضر در جلسه در خصوص مسائل:ایجاد تغییر در دانشجویان،اقامه نماز،ران اندازی تیم رباتیک،نحوه انتخابات انجمن های علمی با توجه به صلاحیت و توانایی،برگزاری همایش معماری و شرکت در مسابقات،تولید نرم افزار حسابداری توسط دانشجویان و دیگر مسایا مهم دانشجویی بحث و تبادل نظر گردید.