عضویت مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور در کارگروه کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اراک

در راستاي اهميت آموزش و تربيت نيروي متخصص پنجمين جلسه كميته تخصصي علمي، پژوهشي و آموزشي كارگروه كميسيون معدن و صنايع معدني اتاق بازرگاني استان مركزي برگزار گرديد.

در اين جلسه كه با حضور اعضاي كميته تخصصي كميسيون معدن و صنايع اتاق بازرگاني استان مركزي، سرپرست و معاونت مركز علمي كاربردي جهاد دانشگاهي نيم ور برگزار شد مطالبي در خصوص برگزاري برنامه هاي آموزشي تخصصي كوتاه مدت در راستاي افزايش دانش فني و مهارتي فعالان حوزه سنگ از سوي مركز علمي كاربردي جهاد دانشگاهي نيم ور و همچنين ارائه گزارش پيرامون هزينه هاي كميته آموزش و تعيين سرفصل هاي آموزشي و تقويم آموزشي در سال 95مطرح گرديد.

در ادامه اين نشست سرپرست مركز علمي كاربردي جهاد دانشگاهي نيم ور گزارشي از فعاليت هاي صورت گرفته توسط اين مركز در زمينه آموزش نيروي تخصصي در رشته هاي مختلف با توجه به قرار گرفتن مركز علمي كاربردي و وجود پتانسيل هاي مربوط به حوزه سنگ در اين منطقه و راه اندازي مركز رشد واحدهاي فناور محلات ونيم ور توسط جهاددانشگاهي ارائه نمود.

در پايان مصوبات اين نشست به شرح ذيل اعلام گرديد:

1. پذيرش مركز علمي كاربردي جهاددانشگاهي نيم ور به عنوان عضو ثابت كارگروه كميسيون معدن و صنايع اتاق بازرگاني اراك
  2. اعلام برنامه هاي آموزشي خود را در حوزه سنگ
  3. ارائه طرح تفضيلي برگزاري همايش علمي سنگ در نمايشگاه بين المللي سنگ و صنايع وابسته شهرستان محلات- نيم ور