برگزاری اولین نشست تخصصی همایش ملی سنگ در محلات

اولین نشست تخصصی همایش ملی سنگ در شهرستان محلات برگزار گردید.
این نشست با هدف ایجاد تعامل و همکاری دستگاه های ذیربط و با حضور سید احمد سجادی فرماندار شهرستان محلات، سیدجعفر نظام دوست ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی و جمعی از مسئولین مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور برگزارگردید.
در این نشست مباحثی در خصوص ارتباط صنعت با دانشگاه مطرح و مقررشد مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور با توجه به پتانسیل های  موجود در منطقه و در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی به ویژه در ارتباط با افزایش بهره وری، برنامه های آموزشی برای فعالان حوزه سنگ، آموزش نیروی انسانی متخصص، افزایش مهارت نیروی انسانی مطابق با  تکنولوژی روز جهان ، برگزاری دوره های تخصصی کوتاه مدت  و برگزاری همایش ملی سنگ همزمان با برگزاری هشتمین نمایشگاه بین المللی سنگ و صنایع وابسته در مهر ماه سال جاری را انجام دهد.
در ادامه این جلسه هماهنگی های لازم جهت برگزاری جلسه توجیهی با حضور فعالان حوزه سنگ و به منظور برگزاری اقدامات مذکور با فرمانداری شهرستان محلات، سازمان صنعت معدن تجارت و انجمن معدنکاران و سایر مراجع ذیربط صورت گرفت.
این نشست تخصصی روز دوشنبه 10 خرداد ماه سال جاری در فرمانداری شهرستان محلات برگزار شد.