نشست نماینده محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی،اعضای شورای شهر، شهردار و ریاست مرکز نیم ور

نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی نشستی با حضور شهردار، اعضای شورای شهر و ریاست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور برگزار و از نزدیک مطالبات و نیازمندی های مختلف در حوزه آموزش را مورد بررسی قرار دادند.

عضو کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به لزوم توجه بیشتر به رشد علمی دانشگاه ها گفت: ایجاد انگیزه و امید به آینده در جوانان این مرز و بوم ظرفیت های خاصی را میطلبد که می بایست با تعامل و همفکری به بهترین نحو ممکن در مسیر خدمت رسانی به نظام مقدس اسلامی از پتانسیل و ظرفیت های این جوانان بهترین استفاده را نماییم.

سلیمی گفت: گسترش و توسعه آموزش های عالی و استفاده از مهارت های مختلف و مورد نیاز جامعه می بایست  در دستور کار مراکز آموزشی قرار گیرد.

در ادامه این نشست ریاست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور گفت: برای رشد فعالیت های علمی دانشجویی و گسترش زمینه هایی که مشوق اینگونه فعالیت ها باشد ، نیازمند اجرای سیاست های حمایتی از سوی مسئولین می باشیم.

رئیس محمدی افزود: در راستای تقویت مباحث علمی آموزشی و فرهنگی در محیط های علمی و به منظور رشد و ارتقاء دانش و تقویت ارتباط بین مراکز آموزش عالی شهرستان می بایست نشست هایی به صورت مستمر و منظم برگزار گردد.

این نشست  در حاشیه برگزاری سمینار اقتصاد مقاومتی،تولید و اشتغال برگزار گردید.