نشست ریاست مرکز نیم ور با مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی

نشست صمیمانه ریاست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور با مسئول بسیج دانشجویی استان و شهرستان برگزار گردید.

در این دیدار صمیمانه در ابتدا سرپریت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور ضمن خوش آمد گویی و آرزوی سلامتی و طول عمر برای مقام معظم رهبری افزودند: با توجه به هجمه های مختلف فرهنگی، مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی   نیم ور آمادگی اجرای برنامه های مختلف فرهنگی ،ورزشی و اجتماعی را دارد.

علی عباس رئیس محمدی در ادامه گزارشی از فعالیت های فرهنگی انجام شده توسط بسیج دانشجویی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور در سال 1395 را ارائه دادند.

در ادامه این نشست صمیمی مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی افزود: بسیج دانشجویی آمادگی هرگونه همکاری در اجرای هر چه بهتر برنامه های فرهنگی ویژه دانشجویان را دارد.

سرهنگ آقا محمدی در ادامه خاطر نشان ساخت : با توجه به ظرفیت های موجود در عرصه فرهنگی و علمی کشور می بایست زمینه فعالیت هرچه بیشتر دانشجویان را جهت مشارکت در برنامه های فرهنگی دانشجویی گسترش داد.